Sobre mi

 

Vaig néixer a l’abril del 64. El mateix any i el mateix mes que William Shakespeare. Només que ell ho va fer al segle XVI a Stratford-upon-Avon i jo el XX a Terrassa. És una bajanada, ho sé… però sempre m’ha fet gràcia.

Tot i que de llegir n’he fet passió des de ben jove i escriure fa anys que és més que una afició, no vaig tenir la sort de tenir un professor Keating que ens parlés de Whitman o de Thoreau, ni que fos capaç de motivar-nos i saber percebre les nostres capacitats.

No sé si aquests mestres existeixen o només formen part del món de la ficció cinematogràfica o literària, però hauria estat bé tenir-ne un, i no la colla de pedagogs que van errar amb desenes d’alumnes a l’hora de recomanar-los el futur.

Aquest quadern viatger farcit d’instants mai fotografiats és un espai on endreço una mica el munt de lletres que omplen les moleskines que sempre m’acompanyen quan viatjo. Això, no és un blog de viatges, això és un blog d’un apassionat dels viatges i d’aquells moments viscuts que no ha captat la càmera de fotografiar sinó el quadern viatger.